Huren in 3 simpele stappen

Stap 1: Ga naar ‘Discolichten, Geluid en Effecten’. Bestel op de site, per mail of whatsapp.
Stap 2: Maak een afspraak om je bestelling op te halen in De Bilt (Burg. v. Heemstrakwartier).
Stap 3: Betaal ter plekke met een ‘Tikkie’.

Contact

Wij krijgen energie om jouw festiviteit nog onvergetelijker te maken ! Daarom denken we graag met je mee, zodat je de juiste sfeerverhoger op de juiste plek kunt zetten.
Wil je persoonlijk advies, of heb je vragen? Stuur een whatsapp op 06 – 467 25 694 of mail ons op LichtverhuurUtrecht@gmail.com.

Ons verhaal

Wij houden van het leven vieren, vooral in Utrecht en omstreken! In 2000 hielp een eerste set discolichten vrienden in Utrecht met sfeerverhoging in een studentenhuis. En hoe mooi is het om herinneringen onvergetelijker te maken?
In >20 jaar hebben we veel enthousiaste klanten ontmoet. Naast huisfeestjes, schoolfeesten en bruiloften hebben we ook restaurant-caf├ęs als het Muzieklokaal/Florin/StreetFoodClub, studentenverenigingen als Unitas/Veritas/UVSV/Histos/NSU, als diverse scholen en sportverenigingen in de omgeving mogen helpen.
We doent dit de lol. Daarom doneren we elk jaar 10% van de winst aan een goed doel in omgeving Utrecht. Zo hopen we bij te dragen aan extra lichtpuntjes in het leven van kinderen- en volwassenen.