Huren regel je in 3 simpele stappen

Stap 1: Bekijk wat je wilt huren onder ‘Discolichten & Effecten’ en klik op het winkelwagentje.
Stap 2: Bestel via de Bestellijst op de website. Per mail of via WhatsApp kan natuurlijk ook.
Stap 3: Maak een afspraak om de discolichten op te halen en betaal ter plekke met een ‘Tikkie’.

Wij krijgen energie om jouw festiviteit nog onvergetelijker te maken! Daarom denken we graag met je mee, zodat je het juiste licht/effect op de juiste plek kunt zetten. Wil je advies of heb je vragen? Stuur een WhatsApp berichtje op 06 – 467 25 694.

Over ons

Wij houden van het leven vieren, vooral in Utrecht en omstreken! In 2000 hielp een eerste set discolichten vrienden in Utrecht met sfeerverhoging op hun studentenfeestjes. En hoe mooi is het om herinneringen onvergetelijker te maken?
In meer dan 20 jaar hebben we veel enthousiaste klanten ontmoet. Naast veel huiskamer feestjes, schoolfeesten en bruiloften hebben we ook caf├ęs als de Florin/Muzieklokaal/StreetFoodClub, verenigingen als Veritas/UVSV/Unitas/Histos, diverse scholen en sportverenigingen mogen helpen.
Lichtverhuur doen we voor de lol. Om die reden doneren we elk jaar 10% van de winst aan een goed doel, in de omgeving van Utrecht. Zo hopen we bij te dragen aan extra lichtpuntjes op plekken waar dit helpt.

Contactinformatie

Waar:  Burgemeester van Heemstrakwartier in De Bilt. 15min fietsen vanaf Utrecht centrum; 10min vanaf de Uithof. Parkeren kan gratis voor de deur.

E-mail: lichtverhuurutrecht@gmail.com

WhatsApp: 06 – 467 25 694